Pine Farming

HU RO EN

Termékeink - Karácsonyfa

A fenyő a hagyományos karácsonyi ünnepek kiemelkedő szimbóluma, elengedhetetlen kelléke. Gyönyörű színével és formájával, egyedi fenyő illatával az ünnepek meghitt hangulatát erősíti. Magból nevelt és oltott karácsonyfáink széles kínálatával segítünk vásárlóinknak szebbé varázsolni a téli ünnepeket.

Karácsonyfáink kizárólág általunk ültetett és nevelt, fiatal, egészséges kiserdőnkből származnak  -  100%-os székely termék, Csíkvacsárcsiból.
 

Ezüstfenyő
Az ezüstfenyő az egyik legnépszerűbb karácsonyfatípus. Fantasztikus illatával árasztja magából a karácsony hangulatát, tűleveleit borító viaszrétegnek köszönhetően viszonylag sokáig megtartja a vizet, leveleit viszonylag későn kezdi hullatni. Árfekvése miatt a leggyakrabban választott karácsonyfatípus.

Nordmann fenyő
Egyre népszerűbb a nordmann fenyő díszítése karácsonykor. Szép, sűrű és tartós karácsonyfa. Erős de kevésbe szúrós tűlevelei miatt kifejezetten gyermekes családoknak ajánljuk.

Közönséges jegenyefenyő
Az erős, egyenes törzsű jegenyefenyő ritkább, de ugyanúgy tökéletes választás karácsonyfának. Sötétzöld levelei igen szép látványt nyújtanak, kevésbe szúrósak, ezáltal könnyen díszíthetők.

Karácsonyfának nevelt fenyőfáink legalább 7-8 évesek. Akár már novembertől kiválaszthatók és foglalhatók a helyszínen. A decemberi vágás után - egyeztetés szerint - házhoz is szállítjuk őket
Családi házzal rendelkezők nagy előnye, hogy az ünnepek elteltével fagymentes időben a fát kiültethetik, megmentve ezzel a növényt a pusztulástól. Ezt támogatva alakítottuk ki ládás karácsonyfáinkat, amelyek vágatlanul, gyökerestől - földbe ültetve kerülnek értékesítésre.